Javastraat 48 – 48e, Den Haag

Luxe Appartementen aan de Javastraat

Aan de Javastraat beschikken wij over 6 luxe appartementen.

Locatie

Het Haagse Willemspark heeft een sfeer die nergens anders in Den Haag te vinden is. De enorme kastanjebomen aan de Sophialaan, waar in de lente een tapijt van crocussen opkomt. De chique stadspaleizen, waarin veel ambassades gevestigd zijn.
En natuurlijk het iconische Plein 1813, dat met z’n standbeeld al het décor van menig speelfilm was. Dit unieke stukje residentie dankt zijn naam aan Koning Willem II. Toen hij dit gebied aan de gemeente Den Haag verkocht, was de stad niet groter dan de grachtengordel die nu zo populair is voor pleziervaarten.

Het Willemspark was de eerste stadsuitbreiding buiten die gordel. Er was nog ruimte te over in die tijd. Vandaar de brede lanen, de grootse opzet. Het Willemspark is ideaal gelegen. Aan de ene kant vindt u het gezellige Buurtschap 2005 en de Denneweg, en aan de andere kant de levendige Archipelbuurt. Ook prettig: het Willemspark heeft via de Javastraat een snelle aansluiting op de uitvalswegen. Dat bespaart u het steeds drukkere binnen-de-stad verkeer. Een verademing.

Apartment 48a